Osteopati

Forebygger lidelser i hele kroppen.

Hvad er osteopati

Osteopati er en manuel behandlingsform, der undersøger og forebygger lidelser i hele kroppen. Vores formål med behandlingen, er at optimere kroppens funktioner og vi arbejder ud fra at iagttage kroppen som en helhed, hvor de forskellige strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

I vores behandlinger, benytter vi os af manipulative teknikker, der blandt andet indebærer manipulationer og mobilisering af kroppens led, muskler og bindevæv. I forhold til andre behandlingsmetoder, fokuserer vi også på behandling af  nerve – og organsystem. Derigennem forsøger vi blandt andet at få en positiv indflydelse på fordøjelsen, det hormonelle system, samt lever og nyrers evne til at udskille affaldsstoffer.

Ved første konsultation, vil vi sætte os grundigt ind i din problemstilling og udføre relevante undersøgelser, for at komme problemet nærmere. Ikke to mennesker er ens, så vores behandling, vil altid tage udgangspunkt i lige præcis dig og dine problemstillinger. Det er ikke sjældent vi ser at skaden/problematikken udspringer fra et andet sted i kroppen, end der hvor symptomerne kommer fra. Derfor er det vigtigt altid at lytte til dine symptomer, samt foretage relevant undersøgelse, for at klarlægge hvor problemet/skaden stammer fra. F.eks. er spændinger omkring organer ofte indirekte, eller direkte årsag til smerter og ubalancer i ryg og nakke.