Om os

Vores mål er, at skabe en klinik hvor folk føler sig trygge i professionelle og hyggelige rammer.
I det første møde lægger vi vægt på at få en udførlig beskrivelse af problemstillingen gennem en dialog med dig som patient.

Mød dine behandlere

Sussi Skødebjerg Vedel

Autoriseret Osteopat M.D.O
Autoriseret fysioterapeut
Diplomuddannelse i børneosteopati

Indehaver

Jeg er født i 1978, og bor i Kundby med min mand og to børn (født i 2005 og 2009). Jeg har i mange år været aktiv håndboldspiller på divisionsniveau.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2003, og fik efterfølgende arbejde på en privatklinik, da det var den manuelle behandling, der havde min store interesse. Men i min behandling mødte jeg mange ubesvarede spørgsmål. Jeg havde behov for flere redskaber i min behandling, og i 2006 begyndte jeg at læse på den belgiske skole for osteopati. Her fik jeg et mere helhedsorienteret perspektiv på behandling af menneskekroppen, og blev bekræftet i, at problemet kan udspringe et helt andet sted, end der hvor symptomet er fremkommet.

Jeg blev færdig som osteopat i 2012, hvor jeg skrev speciale om babyer med refluxproblemer.

I perioden 2001-2011 arbejdede jeg som fysioterapeut på Klinik for fysioterapi v/Tomas Hviid i Svebølle.

I perioden 2011-2015 var jeg behandler i Manuel Medicinsk Klinik v. Michael Cohrt. Inden min ansættelse modtog jeg undervisning af Michael Cohrt.

2015-2022 var jeg medejer af Min Osteopat og arbejdede i Min Osteopat Kalundborg.
Siden juni 2022 er jeg nu ejer af Kalundborg Osteopati, hvor jeg dagligt behandler både babyer, børn og voksne.

Jeg har i 2017 og 2018 taget en kursusrække for uddannede osteopater vedrørende manuel behandling af patienter med fertilitetsproblemer, patienter med graviditetsrelaterede gener, nyfødte/babyer samt barnets motoriske udvikling – hvordan den fremmes, og hvad man som osteopat skal være opmærksom på, når man undersøger en baby eller et barn. Er der bestemte bevægelser barnet er udfordret på (fx nakke, ryg eller ekstremiteterne), skal det hjælpes evt. med manuel behandling eller øvelser, således at det bliver i stand til at udføre dette og følge sin motoriske udvikling.

I april 2023 færdiggjorde jeg en toårig diplomuddannelse i børneosteopati.

Jeg bestræber mig på konstant at opdatere min uddannelse med spændende kurser og efteruddannelse.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Sandra Dyreholt

Autoriseret Osteopat M.D.O
Autoriseret fysioterapeut
Diplomuddannelse i børneosteopati

Jeg er født i 1986 og bosat i Næstved. Jeg har gennem hele mit liv været sportsinteresseret, og dyrket gymnastik i 25 år. Jeg har nu kastet mig over golfsporten og nyder den udendørs natur.

Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi fra University College Sjælland, Næstved i januar 2014. Jeg har siden arbejdet på 2 private fysioterapiklinikker, med behandling af alle former for skavanker og gener i bevægeapparatet, og med fokus på træning af ryglidelser, gigt samt multiple sclerose.

Jeg er i start september 2019 uddannet osteopat fra IAO – International Academy of Osteopathy i København, hvor jeg bl.a. skrev speciale omkring kæbegener.

Kenneth Lasse Hansen

Kenneth Lasse Hansen

Autoriseret Osteopat MSc M.D.O
Autoriseret fysioterapeut
Exam. Sportsfysioterapeut

En klassisk årgang 1990, med en hang til at fortære bøger!
 
Født og opvokset på Vestsjælland, i området omkring Kalundborg.
 
Jeg har som barn/ung altid deltaget i forskellige sportsgrene, men fandt først min fysiske passion, da jeg blev introduceret til Jiu-Jitsu. Jeg har altid brændt for, hvordan kroppen bevæges, og i voksenlivet fandt jeg en måde at kombinerer mine to store passioner. Menneskekroppen og en uendelig mulighed for læring.
 
 
Jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut i januar 2017, og gik direkte i gang med specialet i sportsfysioterapi og blev eksamineret sportsfysioterapeut i 2019. Efterfølgende har jeg taget grunduddannelsen i ultralydsscanning, kurser i fokuseret shockwave-terapi og flere specialkurser i skulderbehandling og udredning.
 
Igennem hele denne rejse har jeg følt, at jeg gik rundt i en skov uden at tage et fugleperspektiv på det hele. Jeg savnede noget der på en side gav et helhedsorienteret overblik, men samtidig gav mig indblik i de små detaljer, jeg kunne mærke blev overset i mit fag.
 
I 2019 startede jeg på at studere Master of Science (MSc) i Osteopati, og føler her at jeg har fundet, hvad der manglede. Jeg er gået fra en dyb sø af muligheder og viden, til et hav uendelige dybder og potentiale for at hjælpe mennesker vedblive deres livsglæde, og ikke kun løse det problem der lige foran næsen på os.
 
Mine erfaringer er meget bundet til atleter og sportsudøvere, men alle hverdagens problemer falder ind i min interesse.

Mikkel Rosendal Nielsen

Autoriseret Osteopat MSc M.D.O
Autoriseret fysioterapeut

Jeg er født i 1989 og bor med min familie i Holme-Olstrup.

Jeg har altid fundet stor glæde i at bevæge mig og har i mange år både dyrket og undervist i gymnastik. De sidste par år har det været på forælder-barn hold med, først min datter på 4 og nu også min søn på 2.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2016 fra university college Sjælland og har, på nær et enkelt år i Roskilde kommune, slået mine folder på en klinik i Køge-området.
I 2019 begyndte jeg på at studere Master of Science I osteopati på IAO – International Academy of Osteopathy. Det har lært mig at se kroppen som en integreret helhed og det har givet mig en bred vifte af værktøjer jeg kan bruge til at bringe mine patienter til et bedre udgangspunkt for bevægelse og sundhed.